forummotion... a nie zaraz... nieważne...
3 posters
Immortal Gaming :: Ważne :: Powitania
Strona 1 z 1
forummotion... a nie zaraz... nieważne...
No dobra. Z jakiegoś powodu nie lubię forummotion, ale nieważne . Zapewne wiesz o co chodzi. A jeśli nie to nieważne. No dobra, rozumiem, to nowe forum . Mam nadzieję że forummotion od razu nie usunie go bo nie płacimy .
W każdym razie jestem totalnym noobem, nie potrafię robić spritów 128x128, custom muzyki. A, i hackuję używając Lunar Magic bo nie potrafię używając xkasa (a podobno to proste). Nie używam AddMusica HuFlungDu bo jest zbyt skomplikowany dla mnie (używam za to AddMusicM, ale to tajemnica ), zmodyfikowanego tak by automatycznie usuwał headery z muzyki (może go kiedyś wydam...). Jestem też programistą w PHP i Perl... (tak, wiem, jestem noobem bo nie programuję w C)
OK, wystarczy . Przynajmniej na razie. Może potem coś dopiszę.
A, i lol... "New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."... O_o
W każdym razie jestem totalnym noobem, nie potrafię robić spritów 128x128, custom muzyki. A, i hackuję używając Lunar Magic bo nie potrafię używając xkasa (a podobno to proste). Nie używam AddMusica HuFlungDu bo jest zbyt skomplikowany dla mnie (używam za to AddMusicM, ale to tajemnica ), zmodyfikowanego tak by automatycznie usuwał headery z muzyki (może go kiedyś wydam...). Jestem też programistą w PHP i Perl... (tak, wiem, jestem noobem bo nie programuję w C)
OK, wystarczy . Przynajmniej na razie. Może potem coś dopiszę.
A, i lol... "New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."... O_o
Re: forummotion... a nie zaraz... nieważne...
Witaj na forum, Glitch.Mr! Miło nam mieć tak uzdolnionego użytkownika! Co do paru opcji jak np. "temat musi mieć przynajmniej 10 liter" jeszcze nie zajrzałem, ale muszę pozmieniać pare rzeczy. Pamiętaj, by przeczytać ogólne zasady forum, które widoczne są jako globalne ogłoszenie w każdej sekcji. Jest tam pare wskazówek, jak np. zmienić język forum na polski.
Witaj Glitch.Mr. Hmm... widziałem coś podobnego z tymi linkami, ale to było na 24h, a nie tydzień.
Wormer21- Liczba postów : 80
Data rejestracji : 07/10/2011
Wormer21 napisał:ale to było na 24h, a nie tydzień.
Ponieważ wczoraj to zmieniłem.
Teo17 napisał:Wormer21 napisał:ale to było na 24h, a nie tydzień.
Ponieważ wczoraj to zmieniłem.
Aha. Wedle mnie 7 dni to nieco za długo. Jak dałoby radę tak zrobić to ustaw na 24h i minimum 10 postów.
Wormer21- Liczba postów : 80
Data rejestracji : 07/10/2011
Immortal Gaming :: Ważne :: Powitania
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: