IRC Polishedhacks
4 posters
Immortal Gaming :: Rozrywka :: Rozmowy
Strona 1 z 1
IRC Polishedhacks
Kanał o IMMGAMING collab hacku!
Oto link: chat.mibbit.com/?channel=%23polishedhacks&server=irc.caffie.net
Proszę odwiedzać. Mam do was dużo pytań.
Oto link: chat.mibbit.com/?channel=%23polishedhacks&server=irc.caffie.net
Proszę odwiedzać. Mam do was dużo pytań.
Luigi370- Liczba postów : 80
Data rejestracji : 07/10/2011
Re: IRC Polishedhacks
Spoko, postaram się częściej odwiedzać ten kanał. Jeszcze się do tego nie przyzwyczaiłem, więc... Jak narazie próbuję rozgryźć FL Studio... Zrobiłem piosenkę, ale niestety nie otworzyłem jej ani razu więcej, gdyż program nie pozwala... Zrobiłem piosenkę, ale nie mogę jej zapisać, bo ma sample z SMW. Przekształciłem ją do MIDI poprzez FL studio tak jak mi doradziło, i nie ma dźwięków. Co do ciemnych chmur się tutaj dzieje... No ja niewiem jak mam zrobić tą piosenkę. Za to jak zaczynam ją od razu z MIDI, to w ogóle nie słychać dźwięków... Nieważne, spróbuję częściej odwiedzać kanał.
Ja też będę od czasu do czasu zaglądał do kanału IRC. Specjalnie sobie go zapisałem . Jak będę miał dużo czasu to będę zaglądał. Przydałoby się tam trochę ludzi, bo z tego co widzę to głównie są tam tylko 3 lub 4 osoby.
Wormer21- Liczba postów : 80
Data rejestracji : 07/10/2011
I nie będzie ich więcej jeśli nikt nie będzie odwiedzać tego kanału. A tak w praktyce jest ich mniej - YIBot to nie osoba tylko IRC bot zrobiony przeze mnie który (glitchmr.hypeshell.com/polishedhacks.html) robi statystyki. A przy okazji, ja sam dodałem ten kanał do autojoin .Wormer21 napisał:Ja też będę od czasu do czasu zaglądał do kanału IRC. Specjalnie sobie go zapisałem . Jak będę miał dużo czasu to będę zaglądał. Przydałoby się tam trochę ludzi, bo z tego co widzę to głównie są tam tylko 3 lub 4 osoby.
A przy okazji, nie siedzę cały czas na IRCu - można chwilkę poczekać na odpowiedź zamiast wychodzić po 40 sekundach. Po dłuższym korzystaniu można się do tego przyzwyczaić .
Immortal Gaming :: Rozrywka :: Rozmowy
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: