Prośba o tutorial o dodawaniu...
4 posters
Strona 1 z 1
Prośba o tutorial o dodawaniu...
Nie wiem czy to się zalicza do tego działu, ale napiszę. Najwyżej ktoś przeniesie/usunie.
Ok, tak więc :
Czy ma ktoś lub może zrobić dokładny polski [może być angielski byle by się zgadzał z dzisiejszymi standardami (Nie chcę z addmusic revX)] jak zmienić midi na spc przez te TinyMML a potem MMLEditing Tool? Bo nieogarniam tych opcji wszystkich w tym wszystkim. Może być nawet za tydzień, byle by było. A na koniec jeszcze jak dodać taki SPC do romu.
Dziękować, XVoIR/DemXiX.
Ok, tak więc :
Czy ma ktoś lub może zrobić dokładny polski [może być angielski byle by się zgadzał z dzisiejszymi standardami (Nie chcę z addmusic revX)] jak zmienić midi na spc przez te TinyMML a potem MMLEditing Tool? Bo nieogarniam tych opcji wszystkich w tym wszystkim. Może być nawet za tydzień, byle by było. A na koniec jeszcze jak dodać taki SPC do romu.
Dziękować, XVoIR/DemXiX.
Ostatnio zmieniony przez DemXiX dnia Pon Paź 10, 2011 8:21 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : Bo tak)
DemXiX- Liczba postów : 54
Data rejestracji : 06/10/2011
Re: Prośba o tutorial o dodawaniu...
Nie można zmieniać na SPC. Na txt to tak. Potem coś napiszę.
Luigi370- Liczba postów : 80
Data rejestracji : 07/10/2011
No cóż, właśnie mi chodziło żeby dodać do Romu, a potem dać na SPC by móc np, odsłuchać
DemXiX- Liczba postów : 54
Data rejestracji : 06/10/2011
Może zrobię temat, w którym użytkownicy będą prosić o tutoriale do różnych programów itd. Jak na SMWC. Byłoby bardziej uporządkowane.
Wormer21- Liczba postów : 80
Data rejestracji : 07/10/2011
Sprawa została rozwiązana, został stworzony nowy temat na prośby tutorial'i. Tak więc zamykam ten temat, dziękuję za zrozumienie.
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: