[New OW] Back to the Dinosaur Land by DemXiX aka. XVoIR
4 posters
Strona 1 z 1
[New OW] Back to the Dinosaur Land by DemXiX aka. XVoIR
UNNAMED HACK
Witajcie w hacku jeszcze bez nazwy, fabuły ITP. Hack narazie będzie bez ExGFX, ale jeszcze pomyślę ;3
Oczywiście jak to ja, będzie bez Custom Music, ASM, Custom Blocks, Sprites itp. (Bo nie umiem)
Obecnie mam 1 poziom nieukończony.
Screeny : (imageshack.us/g/585/supermarioworld00000.png/)
~DemXiX
Ostatnio zmieniony przez DemXiX dnia Czw Paź 13, 2011 3:44 pm, w całości zmieniany 2 razy
DemXiX- Liczba postów : 54
Data rejestracji : 06/10/2011
Re: [New OW] Back to the Dinosaur Land by DemXiX aka. XVoIR
Screeny :
Overworld wygląda tak... dziwnie... ma błędy perspektywy. Po lewej stronie ląd jest znacznie wyższy niż po prawej.
I mi niezbyt podoba się ten czwarty screen, ten równoległobok tak nie za bardzo się łączy z lądem.
Overworld wygląda tak... dziwnie... ma błędy perspektywy. Po lewej stronie ląd jest znacznie wyższy niż po prawej.
I mi niezbyt podoba się ten czwarty screen, ten równoległobok tak nie za bardzo się łączy z lądem.
Tak, przy Overworld'ach to ja jestem bardzo słaby ponieważ... eee... bo tak!
A to na 4 screenie dodałem by nie było tak pusto ALE JA TO NAPRAWIE
A to na 4 screenie dodałem by nie było tak pusto ALE JA TO NAPRAWIE
Racja, mapa ma sporo błędów perspektywy na dolnej części. Jak się nie mylę to GlitchMr ma na myśli, że ten równoległobok na czwartym screenie jest nieco ucięty po bokach przez ziemię z zaokrąglonymi końcami.
Wormer21- Liczba postów : 80
Data rejestracji : 07/10/2011
Niestety za mapkę dał bym 4/10 (przynajmniej spróbowałeś; nie ma rażących palet; nie jest wcięta w żadnym miejscu; posiada dekoracje ), tyle, że tylko perspektywa jest fatalna. Co do screenów z poziomu, nie są złe! Posiadasz ciekawe formacje ziemi, i fajne dekoracje. Ogólnie poziom także wydaje mi się ciekawy. Jeżeli potrzebujesz pomocy, pytaj śmiało! Mamy też sekcję, "Pomoc w edytowaniu SMW", zawsze można tam założyć temat, i objaśnić problem, który cię nurtuje.
Mam nadzieję że trochę coś poprawiłem :
Mapa już jest lepsza, ale nadal wygląda przeciętnie. Jeżeli potrzebujesz pomocy w robieniu map to odpowiedz.
Wormer21- Liczba postów : 80
Data rejestracji : 07/10/2011
Nowa wersja Overworldu
Edit : W jednym miejscu nie ma tile'a ale już to naprawiłem.
Edit : W jednym miejscu nie ma tile'a ale już to naprawiłem.
Ostatnio zmieniony przez DemXiX dnia Czw Paź 13, 2011 2:24 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : BO TAK BO TAK)
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: